ARTVİN / KEMALPAŞA - Kaya Çamurlu Ortaokulu

Kaya Çamurlu Ortaokulu

Adres
ÇAMURLU KÖYÜ ÇAMURLU KÜME EVLERİ ARTVİN KEMALPAŞA KAYA ÇAMURLU ILKOKULU BLOK NO: 1 KEMALPAŞA / ARTVİN
Vizyon
Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun, öğretmen – öğrenci ve veli işbirliği içerisinde: Demokrasi ve İnsan Haklarına saygılı; milli ve ahlaki değerlere bağlı; çağdaş ve bilimsel düşünebilen; okuyan, araştıran, sorgulayan, inceleyen ve üreten, görev ve sorumlulukların bilincinde olan sağlam karakterli bireyler yetiştirmek.
Misyon
Öğrencilerimizin farkındalıklarına vararak; öncelikle kendini tanıyabilen, yeteneklerini geliştirebilen, mesleki ve akademik alana bilinçli bir şekilde yönelebilen, misyonumuz doğrultusunda bireyler yetiştirmek.
08:30- 14:50
Özel araçlarla ulaşım sağlanmaktadır.
Çamurlu Köyü
Artvin il merkezine 85 km, Kemalpaşa ilçe merkezine 4 km